čtvrtek 26. února 2015

Na přání: Goon - samej průšvih

Všem nemrtvejm přisluhovačům zla a jeho dalším původcům!

Zkuste si něco na počestný obyvatele Lonely Street a budete mít co do činění s Goonem! Ať už jste roboti nebo emzáci, vlkodlaci nebo upíři, zombie nebo gorily (nebo zombie-gorily), to pro Goona nehraje roli – fofrem vám vymlátí všechny zuby z držky, jak tomu nasvědčujou skvělý příběhy v týhle knize. 
Nový díl Goona, ve kterém se objeví i Hellboy, vychází jako třetí kniha z edice Na přání od nakladatelství Comics Centrum. Zámek a klíč i Ú.P.V.O. nakonec nejnižší počet objednávek - tedy 500 - překročili se slušným náskokem a nezbývá než čekat, co bude s Goonem. V rozhodování vám určitě pomůžou i obálky. Můžete totiž vybírat rovnou ze dvou (a že to není lehká volba, já bych brala obě!).


Nalákat na tuhle parádí sérii by vás mohla také naše recenze. Neočekávejte, že si vám hlavní postavy vylijí srdíčko a budou vám plakat na rameni, jak k nim byl život nespravedlivý. Nemůžou o tom napsat status na facebook, nemůžou si stěžovat v literárním klubu, který by možná mohli navštěvovat každý čtvrtek od šesti hodin. A neříkejte mi, že by nechtěli. Řeší své problém po svém, často jim pomáhají kamarád střelný prach a kamarádky zbraně... více se dočtete zde.


Nezapomeňte, že knihu s libovolnou obálkou si můžete na eshopu Comics Centra objednat do 15. března za 399Kč (není třeba objednávku platit předem). Pokud celkový počet objednávek do tohoto data překročí 500, půjde kniha do tisku. Vychází 13. dubna. Na zaplacení a vyzvednutí se čeká do 15. května. Pokud o knize uvažujete, ale nejste si jisti, důrazně doporučujeme do toho jít a objednat si ji v tomto "předprodeji" přímo u nakladatelství. Později už bude k dostání u různých knihkupců za (mnohem) vyšší cenu.

Název: Goon 3 - samej průšvih
Autoři: Eric Powell, Mike Mignola
Překlad: Hana Studeničová
Rozsah: 128 plnobarevných stran
Vazba: pevná s lesklým přebalem
ISBN: 978-80-86839-88-2
Věkové doporučení: 16+



Žádné komentáře:

Okomentovat